Referenties Loïs Diallo-van Krimpen

"Als coördinator van de contentvernieuwing van www.noord-holland.nl heeft Loïs met de redactie een fantastische klus geklaard. De volledige inhoud van de website is herschreven aan de hand van de taken van de bezoekers. De rubrieken zijn logisch ingedeeld en structuur is veel platter geworden. Petje af voor zo veel werk in zo een korte tijd met zo weinig redacteuren."

Rens Oosthoek, projectleider nieuwe website, provincie Noord-Holland

 

"Ik heb Lois Diallo leren kennen als een zeer ervaren, professionele en betrokken redacteur. Zij heeft veel ervaring op zowel online als offline gebied. Lois heeft voor de Provincie Noord-Holland de coördinatie en het herschrijven van de content voor onze nieuwe website gedaan. We zijn ontzettend blij met het resultaat!"

 

Ebru Eryigit, communicatiemanager, Provincie Noord-Holland


"Ben je bang dat de website te omvangrijk is geworden? Wil je terug naar de kern? Lois gaat er doortastend en vasthoudend mee aan de slag."

Arthur Raphet Meeng, communicatieadviseur, provincie Noord-Holland

"Ik heb veelvuldig samengewerkt met VAK3/Loïs van Krimpen, zowel voor internet als voor intranet. 

Loïs is in staat om teksten helder en leesbaar voor iedereen op het scherm te krijgen. Zeker daar waar het gaat om ambtelijke teksten, weet zij deze goed om te zetten in de taal van de websitebezoeker zonder de nuances van de tekst daarbij te verliezen. Als collega is ze collegiaal en vriendelijk maar ook standvastig als het gaat om haar expertise en kunde."

 

Hans Bilgin, concernadviseur/projectleider iPool, Den Haag, 2012

"Loïs van Krimpen werkte in 2004 en 2005 freelance voor de stafafdeling Communicatie van de HSL-Zuid. Aanvankelijk was haar taak: intranetredacteur voor 12 uur per week, maar gezien haar gebleken schrijftalent is haar taak snel uitgebreid met publieksfolders schrijven. In de maanden november en december 2004 zijn haar taken nogmaals uitgebreid en werkte zij fulltime als redactieadviseur/webredacteur aan de migratie van het oude HSL-intranet naar een nieuw content management systeem. Voor januari t/m half maart is zij gevraagd om het nieuwe HSL-internet mede vorm te geven, te schrijven en te implementeren."

"Loïs schrijft goede, begrijpelijke teksten. Aangeleverde teksten bewerkt zij goed en maakt zij kernachtig."

 

"Loïs heeft een positief-kritische houding m.b.t. de inrichting van het project en de benodigde werkzaamheden. Ze voert de werkzaamheden naar tevredenheid uit, neemt initiatieven en maakt gebruik van de ruimte die er is. Ze is resultaatgericht, pakt dingen snel op en heeft hoge productie van goede kwaliteit. Verder werkt Loïs zeer zelfstandig en is flexibel in haar werkzaamheden/uren."

 

"Loïs verplaatst zich in de lezer. Dit maakt haar teksten goed leesbaar en zeer toegankelijk. Ze kan moeilijke thema's goed bewerken tot duidelijke, begrijpelijke teksten. De teksten krijgen 'een flow' mee. Loïs is een prima freelance tekstschrijver/redacteur. Ze heeft laten zien écht teksten te kunnen schrijven/bewerken tot goede, leesbare stukken. "

 

"Bij onvolledige briefings gaat Loïs zelf op zoek naar achtergronden en informatie. Loïs weet wie ze waarvoor kan benaderen als klankbord, eindverantwoordelijke of informatiebron. Dit wordt door collega's en leidinggevenden/opdrachtgever als prettig ervaren."

"Loïs werkt goed samen en kan prima opschieten met haar collega's. In haar directheid kan ze confronterend overkomen. Dit zou haar boodschap nadelig kúnnen beïnvloeden, maar het werkt ook verfrissend."

Miriam Leeflang, manager Communicatie HSL-Zuid